Nejlevnější nové byty a rodinné domy v Praze, v Brně a jejich okolí


257 289 311

Neplaťte hypotéku, BEMETT ji zaplatí za Vás

V novém roce přichází společnost BEMETT, a.s. s novinkou v oblasti financování Vašeho nového bydlení. Pokud do ledna 2009 uzavřete smlouvu na některý z volných bytů na Praze 10 v Uhříněvsi, budeme za Vás hradit úroky z vyčerpané části Vašeho hypotečního úvěru, a to až do dokončení výstavby. Navíc jako bonus od nás získáte parkovací stání v hodnotě 80.000Kč zdarma, které rozdáváme až do konce února.

Výstavba tří obytných domů v Uhříněvsi je v plném proudu. V současné době je hotová hrubá stavba a probíhají vnitřní práce. Celý projekt bude dokončen na jaře 2009. Nepropásněte jedinečnou šanci a využijte naší speciální nabídky financování.

Kontakt pro média:
Koubík Jan, marketing manager
BEMETT, a.s.
T: 257 289 310, M: 731 156 559
E: koubik@vasebyty.cz

O společnosti

Společnost BEMETT, a.s. působí na českém realitním trhu již devátým rokem. Za dobu své existence jsme úspěšně zkolaudovali a předali novým klientům přes 1000 bytových jednotek a rodinných domů. Dlouholeté zkušenosti nám umožňují pružně reagovat a přizpůsobovat se potřebám a přáním našich zákazníků. Naší snahou je nabízet cenově dostupné bydlení v Praze, Brně a jejich příměstských lokalitách s dobrou dopravní dostupností. Více informací na www.vasebty.cz

Soubory ke stažení: 2009-01-05-neplatte-hypoteku.pdf (dokument PDF, 110 kB)
2009-01-05-neplatte-hypoteku.doc (dokument DOC, 172 kB)
2009-01-05-neplatte-hypoteku.jpg (obrázek JPG 590x441, 100 kB)

Na realitním trhu působíme již 23 let. Patříme mezi přední české developery specializující se na výstavbu NEJLEVNĚJŠÍCH NOVÝCH BYTŮ a NÍZKOENERGETICKÝCH ŘADOVÝCH RODINNÝCH DOMŮ. Za dobu naší existence jsme zkolaudovali a novým klientům předali více než 3600 bytových jednotek, horských apartmánů, rodinných domů a pozemků. Díky našim dlouholetým zkušenostem v oblasti startovacího bydlení jsme Vám schopni nabídnout vždy cenově nejdostupnější bydlení v Praze, Brně a jejich příměstských lokalitách - s dobrou dopravní dostupností, nejen pro mladou generaci.

Naše společnost hledá nové pozemky vhodné pro výstavbu bytů a rodinných domů v Brně a přilehlém okolí. Kompletní infrastruktura, dobrá občanská vybavenost a dopravní dostupnost výhodou. Majitelům nabízíme jak přímé odkoupení jejich pozemku, tak výměnu pozemku za byt, či rodinný dům z naší nabídky. Uvítáme nabídku prodeje větších pozemkových celků.