Nejlevnější nové byty a rodinné domy v Praze, v Brně a jejich okolí


257 289 311

Výhodnější financování při koupi horských apartmánů v Orlických horách

Deštné v Orlických horách se nachází v okrese Rychnov nad Kněžnou a je jedním z největších turistických středisek v Orlických horách. Pro ty, co zvažují koupi horského apartmánu v této lokalitě, jsme připravili speciální nabídku: stačí Vám zaplatit pouze 10% z kupní ceny a zbývající část ceny uhradíte teprve až po dokončení výstavby. Tento způsob financování nabízí především maximální zajištění Vaší investice. Také Vám pomůže ušetřit úroky z rozčerpané částky hypotečního úvěru (které by jste v průběhu výstavby platili bance).

Kontakt pro média:
Koubík Jan, marketing manager
BEMETT, a.s.
T: 257 289 310, M: 731 156 559
E: koubik@vasebyty.cz

O společnosti

Společnost BEMETT, a.s. působí na českém realitním trhu již devátým rokem. Za dobu své existence jsme úspěšně zkolaudovali a předali novým klientům přes 1000 bytových jednotek a rodinných domů. Dlouholeté zkušenosti nám umožňují pružně reagovat a přizpůsobovat se potřebám a přáním našich zákazníků. Naší snahou je nabízet cenově dostupné bydlení v Praze, Brně a jejich příměstských lokalitách s dobrou dopravní dostupností. Více informací na www.vasebty.cz

Soubory ke stažení: 2009-01-05-destne.pdf (dokument PDF, 114 kB)
2009-01-05-destne.doc (dokument DOC, 175 kB)
2009-01-05-destne.jpg (obrázek JPG 590x441, 103 kB)

BEMETT staví všechny své byty nebo řadové rodinné domy, tak aby byl jejich budoucí provoz co nejúspornější. Bytové projekty opatřené průkazem energetické náročnosti budovy třídy C jsou pro nás standardem. Nicméně některé nově realizované projekty mají již energetický štítek B - energeticky úsporná stavba. U řadových rodinných domů jsou standardem energetické štítky B, nebo dokonce A - mimořádně úsporná stavba.

Naše společnost hledá nové pozemky vhodné pro výstavbu bytů a rodinných domů v Praze, Brně a přilehlém okolí. Kompletní infrastruktura, dobrá občanská vybavenost a dopravní dostupnost výhodou. Majitelům nabízíme jak přímé odkoupení jejich pozemku, tak výměnu pozemku za byt, či rodinný dům z naší nabídky. Uvítáme nabídku prodeje větších pozemkových celků.