Nejlevnější nové byty a rodinné domy v Praze, v Brně a jejich okolí

Uhříněves se rozroste o tři nové bytové domy

Výstavba, kterou společnost BEMETT, a.s. zahájila na jaře tohoto roku, roste jako z vody. V městské části Uhříněves, v lokalitě podél ulice V Kuťatech, nedaleko zámku, vyrostou tři čtyřpodlažní bytové domy s výtahem.

V současné době je položena základová deska a probíhá zdění hrubé stavby.

V nabídce je ještě několik nadstandardně vybavených bytových jednotek 2+kk a 3+kk.

V přízemí domů budou navíc umístěny předzahrádky o velikosti od 44 m2 do 279 m2.

Uhříněves, která se nachází na jihovýchodním okraji Prahy 10, je velice žádanou lokalitou s rozrůstající se občanskou vybaveností a skvělou dopravní dostupností do centra Prahy a to je důvod, proč si společnost BEMETT, a.s. vybrala právě tuto lokalitu pro realizaci svého projektu.

Praha 10 - Uhříněves (kliknutím zobrazíte velký obrázek)

Soubory ke stažení: 2008-07-18-uhrineves.pdf (dokument PDF, 265 kB)
2008-07-18-uhrineves.doc (dokument DOC, 873 kB)
2008-07-18-uhrineves-full.jpg (obrázek JPG 1563x1171, 796 kB)
2008-07-18-uhrineves.jpg (obrázek JPG 590x442, 51 kB)

U společnosti BEMETT naleznete širokou nabídku vhodných lokalit pro vaše nové bydlení. Nejlevnější nové byty 1+kk, 2+kk, 3+kk a 4+kk v Praze a okolí stavíme v lokalitách Praha 8 – Bohnice, Unhošť a Chýně u Prahy. Nízkoenergetické řadové rodinné domy 4+kk a 5+kk využívající tepelné čerpadlo zase v lokalitách Rudná u Prahy, Chýně u Prahy a Nučicích u Prahy.

Nabízíme vlastní bydlení za nejnižší ceny - vlastní byt levnější než pronájem. Nehledejte pronájem bytu, ale kupte si byt vlastní. Budete bydlet ve svém a prostředky, které by jste platili někomu za nájem budete splácet vlastní bydlení. BEMETT nabízí nejlevnější nové byty s měsíční splátkou hypotéčního úvěru již od 3.380 Kč měsíčně. Stačí vám pouze 50.000 Kč a zbytek financování můžete využít hypoteční úvěr.